Produk Kurus Tak Berkesan Ke? Jom Minum Air Ni Sehari Sekali..Confirm Berkesan!

Like Page Kami Di Facebook!

Jom Share...

Perkongsian ini di ambil dari FB Putri Fazliana

Assalammualaikum w.b.t semua dan selamat pagi. Minta maaf banyak2 pada admin group ni. Sy nak berkongsi petua lg sekali untuk mereka yg berniat nak menurunkn berat badan. Bukan apa, sy rasa kesian pada rakan2 sy yg selama ni mesti ada mereka yg telah berhabisan duit mencuba pelbagai prodak untuk menurunkn berat badan tapi xnampak kesannya.

Ada yg prodak bila dah nampak kesan kita STOP pengambilannya, makin menjadi2 selera mkn kita dan mendadak naik semula berat badan. Pada rakan2 sy, xperlu lg membazir wang anda, cuma anda keluarkn duit sedikit shja dgn mengamalkn minuman air detox yg sy amalkn sehingga sekarang iaitu air HALIA+LEMON shja.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: food

Dlm gmbr yg sy terterakn tu, sy hiris halia dan blandkan. Tapi klu xnak bland pun xapa cuma tumbuk halia sehingga pecah2. Halia tu anda semua agak2 la ye nak guna banyak mana. Perahkn lemon setengah biji dan campurkn dgn air panas yg menggelegak. Biarkn air tu menjadi suam dan minum.

Image may contain: drink and indoor

Buat setiap hari sekali. Insyaallah berkesan. Sy telah mengamalknnya.

Kredit : Putri Fazliana via MAHN


Lagi Heboh

Loading...

Comments

comments